Laatste verslagje (helaas..)
Door: Sem
28 Juli 2008 | Costa Rica, San José
Vader en dochter zijn gaan surfen, ging zeker niet slecht! De foto’s spreken voor zich! Verder zijn we eigenlijk niet meer zo actief geweest afgelopen dagen. Veel gerelaxed en veel en vaak gegeten, maar dat deden we eigenlijk al die tijd al, eten is echt super smakelijk hier en onze darmen hebben al die tijd alles prima gevonden. (en dat met al die, soms erg pikante bonen) Gisteren toch nog maar weer een keer een regenwoud (Manuel Antonio) bezocht, erg warm en vochtig. (zijn we direct het luie zweet van afgelopen dagen weer kwijt) De natuur blijft je verbazen, zullen we missen!! (de 10 miljoen muggen niet!!) Onder andere opnieuw luiaards, agoeties (of hoe je dat ook schrijft, soort grote cavia’s op hoge poten) en grote (vieze) harige spinnen, broodje eten was wat moeilijk met brutale apen en wasberen die zelfs sommige tassen open gingen maken. Weer bij prachtige bounty-stranden uitgekomen. Inmiddels zijn we terug in de hoofdstad San José, die we na nog wat “statten” morgen helaas moeten verlaten. Tijdens een plaspauze in een wegrestaurantje liepen we Rob Leenders (van Thera) tegen het lijf!! (die had nog een week tegoed!!) Wij vliegen dinsdag om 8.00 uur, 16.00 uur jullie tijd. (wanneer we er zijn, wachten we maar af!!!!)
Groetjes en tot woensdag??(een keer) xxx sKS
Opa is weer fit, dus.. we rekenen op appeltaart!!! (die hadden ze hier niet)
29 Juli 2008 - 08:10
Nonkel Wim:
hé Sven, de bedoeling is wel dat je vertikaal op je plank staat. Misschien toch even bij je dochter ten rade gaan. -
29 Juli 2008 - 08:48
Daniek :
heej, een hele goede vlucht gewenst en geniet nog van het laatste dagje !:D
ben wel blij dat ik weer met Sem kan kletsen :D
Groetjes Daniek -
29 Juli 2008 - 20:08
Nicole:
Hallo Beach Boy (and Girls!)
Wie geht es Ihnen? Sie haben ein sehr Schönen Reise gemacht.
Möchte Ihnen gerne einen guten Fluge wunschen und wir sprechen uns nog mahl mit ein Bier dazu.... (Entschuldigen Sie mich für die Sprache, mein Urlaub besteht u.A. aus ein Deutsche Sprachenkurs bei die Nonnen in Vught)