HOI AN
Door: Renee Sem Karin Sven
10 Augustus 2009 | Vietnam, Hoi An
Renee is de volgende die jarig wil gaan zijn!!! In Hoi An hebben de beide dametjes een bakkertje gevonden met overheerlijke witte chocolade taart, moeten we zo weer even langs.
(Hij is er ook in bruine chocolade Helma) Het bakkertje zit in een straatje waar het s’avonds wemelt van de kakkerlakken, komen uit de rioolputjes gekropen, zulke grote hebben we nog nooit gezien!!! Gelukkig leven ze van en op de straat dus verder hebben we er geen last van (zijn echte hangjeugd-kakkerlakken) Morgenochtend (dinsdag) gaan we hier vertrekken, vliegen vanaf hier naar Pleiku (binnenland) en gaan dan verder de hooglanden in naar Buon Ma Thuot. Hopen daar olifanten te vinden, misschien in plaats van een brommertje? Er schijnt daar een plaatsje te zijn waar de beste olifantendrijvers van Vietnam worden opgeleid, we zullen eens gaan kijken wat je daarvoor moet kunnen en doen. Blijven daar 2 nachten en vliegen dan door naar het zuiden, de megastad Ho Chi Minh. We vervelen ons dus nog steeds niet maar de dagen vliegen wel voorbij, maar goed dat we er nog een paar te gaan hebben! Alles dus prima hier, hopen hetzelfde voor jullie, véééééél groetjes weer!!!! xxxx
R :D S :D K :D S ;)
10 Augustus 2009 - 17:04
Tony Macaroni:
Hé S, zorg je wel een beetje goed voor Robijntje, want met al dat rare eten en al die activiteiten zal die zich niet zo prettig vinden!! Leuk jullie verslagen te lezen. Veel plzier nog en Hon Wiang. -
10 Augustus 2009 - 17:32
Loes:
Hoi Renee!
Ik kreeg deze website van jullie pap. Wat leuk om te zien wat jullie allemaal mee maken! Wauw!En ook echt leuk om zo mee te kunnen lezen..
Geniet er samen van!
Liefs,
Loes
(Go For Africa) -
10 Augustus 2009 - 18:59
Diana,Nick,Matt,Jos:
He daar,
Het ziet er allemaal fantastisch uit, mooi rooi jurkje Renee, heb je toch zeker wel gekocht? Staat je goed! Prachtige ervaring zo te lezen en de sfeer is nog steeds goed. Ga zo door...........!!
Groetjes vanuit regenachtig Boekel -
10 Augustus 2009 - 21:33
Hans & Helma:
Hoi R-S-K-S
Weer een leuk verhaal jullie genieten echt volop. Lekker dat jullie een goeie bakker hebben gevonden maar ik eet liever de chocoladetaart zonder in de buurt kakkerlakken te zien !! Wel gaaf hé dat je zelfs zo ver van huis ook nog een Hans tegen komt :-) veel plezier x x x x -
11 Augustus 2009 - 08:28
Slabroekcity:
Hallo allemaal,
Ja dat is natuurlijk wel heel leuk als je zelfs een Hans tegen komt en dan daar ook nog vrienden mee wordt.
Nou Sven we hebben het nu gezien dat je kunt lijnen,als jij daar van een van een worm kunt leven moet het thuis ook kunnen.
Nog een gezellige vacantie.
Weet je al waar je de 23 aug. bent, zou wel makkelijk zijn als we weten waar we moeten zijn.
Veel liefs uit slabroekcity -
12 Augustus 2009 - 15:49
Nino Saskia:
hallo allemaal,
wij hebben jullie verslag gelezen, en kan alleen maar zeggen, echt een top avontuur.he renee als ik dadelijk een loempia kokje wil hebben, dan moet ik jullie vragen.
wel beloven dat je sven thuis laat want die eet voor 2 euro, en dat vindt ik toch echt te duur. ha ha.
nog heel veel plezier samen en groetjes nino en saskia -
16 Augustus 2009 - 09:43
Lonne & Nina (jonno):
hoi sem en de rest!
wij genieten hier van jullie verslagen als we even niet echt van het weer kunnen genieten!!
alleen heb ik (lonne) een vraagje aan jullie allemaal:''hoe kunnen jullie ooit zoiets eten?''
maar ja ik hoor of lees het nog wel een keer misschien, nog heel veel plezier daar! Liefs Lonne & Nina (Jonno is er niet maar die ook) -
18 Augustus 2009 - 15:38
Daniek:
Haaaai,
wow wat een vehaal weer,
ik heb weer genoeg te
lezen (ben net 1 dag terug uit het zonnige frankrijk:D) maar ik lees de andere verhalen ook nog even !! hihi
nog heel veel plezier
daar !