BAN ME THUOT
Door: Renee Sem Karin Sven
13 Augustus 2009 | Vietnam, Hanoi
(nog even en we weten waar we de 23e ongeveer uithangen Ans, we laten het op tijd weten!!!!)
R :D S :D K :D S ;)
14 Augustus 2009 - 23:13
Bram Janssen:
Heej vakantiegangers,
Hier een berichtje vanuit de nachtdienst, erg rustig nu. Leuke verhalen zeg over wat jullie allemaal meemaken, is toch effe wat anders dan in Boekel, haha. Effe een vraagje, wat had je uiteindelijk gegeten in dat restaurantje? En golden retriever met appelmoes of toch een spreeuwensoepje? Heel veel plezier nog, geniet er van en tot over een tijdje.
Grtz Bram -
14 Augustus 2009 - 23:22
Heidi:
Hallo Karin,sven en de dames
als jullie terug in nederland zijn hebben jullie nog wel een paar weken nodig om af te kicken van al die indrukken
veel mooie foto's en leuke verhalen
nog veel plezier
groetjes heidi -
15 Augustus 2009 - 09:33
Marco Van Den Akker:
He Hallo.
Een supergoeie vakantie zo te lezen. Lekker toch. Nog ff en dan is het jullie dag toch? 12,5 jaar getrouwd? Dat moet een groot feest worden. Waar vieren jullie het eigenlijk, dan kom ik jullie ff persoonlijk feliciteren. Ik had begrepen dat jullie dan ergens in Borneo zitten. Ik zit er momenteel ook. Dus als het in de buurt is lijkt dat mij wel gezellig. Ik zit op dat moment waarschijnlijk ergens boven in Borneo. Sowieso ergens in Kota Kinabalu. Als het toevallig uitkomt dan laat maar weten dmv een berichtje op 00 31 - 6 1545 3588. Kan ook op vandenakker.waarbenjij.nu
In ieder geval nog heel veel plezier en wie weet tot dan.
groeten Marco -
16 Augustus 2009 - 09:54
Lonne:
hoi, zoveel heb ik niet want ik heb pas net van de vorige iets ingevuld dusss ja, doei liefs van ons allemaal -
24 Augustus 2009 - 19:15
Juul:
heee sven goeie imitatie van dat ei want je kreeg er wel een :P was ie lekker ?? :P
xxxx moooie foto's van die watervallen !