HO CHI MING CITY / MEKONG DELTA / KUALA LUMPUR
Door: Renee Sem Karin Sven
18 Augustus 2009 | Maleisië, Kuala Lumpur
p.s De meiden hebben gisteravond nog even hun teennageltjes laten doen, best mooi om zo de jungle in te gaan hè, ha ha!!! Doeoeoeoeiiii
R :D S :D K :D S ;)
18 Augustus 2009 - 10:42
Nina & Lonne:
wat een goed beeld kunnen jullie geven via de foto's bij de verslagen!! het kuiken in het ei, het gangenstelsel uit de oorlog, de teennageltjes, en het contrast tussen het ''zwemparadijs'' en hoe de mensen daar leven!!
wij wensen jullie nog veel plezier in de volgende dorpjes en maar te hopen dat jullie geen ei met kuiken hoeven te eten!!
groetjes Nina & Lonne -
18 Augustus 2009 - 17:49
JYRD:
Hoi avonturiers,
We zijn net terug uit het zonnige Zuid-Frankrijk, dus we hadden nog genoeg te lezen. En volgens de foto's en de boeiende verhalen (Karin is dit allemaal jouw werk, knap hoor!) hebben jullie alweer heel wat meegemaakt.
Tot zondag.......
Groetjes, Johan, Yvonne, Rens en Daniek.
P.S. mooie teentjes dames... -
19 Augustus 2009 - 01:06
Susanne En Coriena:
Hey karin, Sven en dames!
Wat een geweldige verhalen hebben jullie geplaatst, ongeloofelijk! En wij hebben alle tijd om die rustig te lezen en niet te vergeten jullie prachtige foto's te bekijken!
Wauw!!
Wij wensen jullie nog een hele geweldige vakantie toe!
Geniet ervan!
Groetjes Susanne en Coriena -
19 Augustus 2009 - 09:54
Oma X Opa Belgiè:
Dag kinders,weeral zo'n mooie foto's,maar welke tenen zijn van wie? ik schat dat die rode nagels van Renè zijn en de witte van ons Semke. Hopenlijk is het in Borneo ook zo mooi,wees toch maar voorzichtig met al da wild, en Sventje,al wa kilo's minder met dat speciaal eten? Kus van ons. -
19 Augustus 2009 - 10:42
Nonkel Wim:
weer met veel plezier het laatste nieuws gelezen en het leest prettig. Karin je schrijft het zoals je het zou vertellen en dat maakt het zo leuk en dan ook nog die ongedwongen foto's erbij, een mooi reisverhaal.
Kijk al uit naar het volgende.
Nog veel plezier.
p.s -Sven ik vindt wel dat er 1 kruisje te veel staat in je short(je) -
20 Augustus 2009 - 10:58
Nikki !:
heej die nagels zijn echt super mooi gedaan !
zou ik ook wel willen
20 Augustus 2009 - 13:18
Peer En Jeanne:
Hoi,
Na twee weken kroatie hadden we wel weer wat bij te lezen en te kijken.
Super!!!! Geweldig om te lezen en te zien wat jullie allemaal meemaken. Sven, ik snap dat je de meiden om moest kopen met appeltaart, bah, bah wat goor!!!!
Stoer die nagels, meiden.
Nog veel plezier en tot de volgende keer.
groetjes uit Seitert. -
20 Augustus 2009 - 16:51
Juuul:
heeee super vet
ik zit nu in spanje in een of ander hotel want we hebben auto pech gehad (vertel ik nog wel)
zo te zien is het daar nogsteeds super leuk
zie je !!! -
20 Augustus 2009 - 18:39
Sabine:
Fijn te horen dat het goed met jullie gaat.
We zijn heerlijk een weekje in Veere (ook mooi)
Tot snel
groetjes
Sabine -
20 Augustus 2009 - 19:33
Diana,Jos,Matt,Nick:
Hoi allemaal,
Het gaat nog steeds goed met jullie zien we. We hebben gelukkig even een internetcafe gevonden zodat we weer wat bij konden lezen. Wat maken jullie veel mee. Nick wil ook graag zijn nagels zo laten verven, ha, ha, en Matt is jaloers (niet op het kuiken). Groetjes van ons en we zien jullie zondag, is al bekend waar en hoe laat?
Groeten 4 Bevers