Chengdu - China
Door: SKs
26 Juni 2013 | China, Chengdu
Na een rustige vlucht goed aangekomen in Chengdu, hoofdstad van de provincie Sichuan. Maar één nachtje "slapen" en je bent in China. Knap hé. 't Was net een kippenhok in het vliegtuig. Dat die mensen elkaar verstaan ??! Volgens mij hadden ze ook de hele See Buy Fly leeggekocht, er zijn in ieder geval een hoop stroopwafels meegegaan. Er was er zelfs eentje met een nieuwe lampenkap in zijn handbagage. Rare snuiters die Ch.... Het is hier 6 uur later dan in Nederland, het was dan ook al na de middag voor we in ons hotel waren. Sichuan staat bekend voor zijn erg pittig eten en dat hebben we vanavond al ervaren. Ppppffffff.
En ja hoor, we hebben hem gekregen :-) :-) DE Permit om Tibet binnen te kunnen. Tenminste dat zeggen ze want we kunnen er niks van lezen. (zie foto) Morgenvroeg staat onze chauffeur al om 7 uur voor de deur, dan hebben we een korte stop in het Panda-reservaat en hopen dan dus door te vliegen naar Lhasa, de hoofdstad van Tibet. Als we daar door de immigratie zijn dan weten we het zeker, zijn we binnen en kan het avontuur beginnen!!!!!!
Nu op tijd naar bed want we hebben nog wat uurtjes in te halen.
Groetjes en tot snel (hopelijk vanuit Tibet)
SKs
26 Juni 2013 - 14:29
Broeder B:
Dag Zuster Karin,
Ik heb mijn kont nog niet gekeerd of je zit weer in china en andere plaatsen!!!!hele fijne vakantie. -
26 Juni 2013 - 15:44
Peer :
hey sam karin en sven
ik dacht dat jij ff een weekendje weg ging met de meiden van het hokky team , of heb ik het verkeert begrepen haha . nou volgende keer gewoon zeggen dat jullie deze plannen hadden ,ik had bijna het mailtje weg gegooid omdat er china bij stond . veel plezier wanne -
26 Juni 2013 - 18:39
Jeanne:
Hoi,
Heel veel plezier en geniet van jullie vakantie!!!
27 Juni 2013 - 22:56
Opa & Oma:
Die permit ziet er wel goed uit zegt papa (opa) hij heeft zo iets al gelezen bij de chinees in de schipperstraat (Antwerpen)
Veel plezier
Dikke kus
Papa & Mama
Opa & Oma -
28 Juni 2013 - 00:02
Susanne Holman:
Hallo!
Heel veel plezier! !
Benieuwd naar de verhalen vanuit Tibet!
Xx -
30 Juni 2013 - 21:32
Peter En Wilma Korsten:
Hey Sem, Karin en Sven,
Een hele fijne vakantie, we gaan jullie reisverslagen
weer allemaal lezen en bijhouden, veel plezier!
Xx. Peter en Wilma